Föstudagur 03.09.2010 - 19:08 - 30 ummæli

Heilsufar fjölskyldunnar

WiFi vigt

Ekki er öll vitleysan eins. Hér er hægt að kaupa baðvog fyrir fleiri tugi þúsunda – svo hægt sé að fylgjast með heilsufari allrar fjölskyldunnar. Úff. Við erum sem sagt svo langt leidd að það er hægt að selja fólki vigt sem mælikvarða á heilsufar. Gleymdu hitamælinum, líkamlegum merkjum um krankleika, eins og verkjum eða þreytu, lífsvenjum og læknisfræðilegum athugunum: Vigtin sker úr um hver er heilbrigður og hver ekki. Ef slík grunnhyggni á að ráða, af hverju ekki að nota bara málband? Miklu einfaldara og ódýrara.

Flokkar: Samband þyngdar og heilsu

«
»

Ummæli (30)

 • ég er nú ekki alltaf sammála þér en núna tek ég undir hvert orð – fáránlegt!

 • Danton-María (María Jónsdóttir)

  Sama hér, sammála þér, Sigrún. Þetta er kjánalegt.

 • öööö… hvernig væri nú að kynna sér málið aðeins betur..

  Þetta er nú bara vigt, eina sem hún gerir öðruvísi er að senda gögnin sem hún les inn í tölvuna þína og þú getur séð vigtarsöguna þína tölfræðila í ákv. forriti og þarft ekki að skrifa þetta sjálf í excel/dagatalið þitt og fl. eða nota reikniformúlur til að finna út BMI, svo reiknar hún út fitu prósentuna líka.

  Það eru til svona viktar í eldri útgáfum, en þessi gerir þetta í gegnum þráðlausa netið og það gerir hana kúl, en þessi vikt sker ekki út um hver er heilbrigður eða ekki, þú hefur misskilið eitthvað.

 • Kristján Birgisson

  Kannski er þetta ekki svona svart og hvítt.

  Að maður skuli gleyma hitamælum og réttu mataræði, ef maður á vog.

 • Sæl Sigrún, og þakka þér fyrir þitt framlag hér til bættrar heilsu og líðan.

  Það er ánægjulegt að vita að Withings Body Scale vogin hefur verið vel tekið af þeim sem kynnt hafa sér kosti hennar. Vogin hjálpar fólki að fylgjast með þeim þáttum heilsufars sem snýr að þyngd og fituhlutfalli., en breytingar á þessum þáttum geta verið vísbending um breytt heilsufar.

  Fyrir hönd Eirbergs biðst ég velvirðingar ef túlka mátti af orðum okkar að vogin fylgdist með öllum þáttum heilsufars fólks, en svo er vissulega ekki. Heilsan er margflókið fyrirbæri og allt sem vekur fólk til vitundar um bætta heilsu og líðan er af hinu góða – það geta verið ólíkustu aðferðir og margvíslegir hlutir sem virkað geta hvetjandi á einstaklinga.

  Þess má geta að Eirberg leggur metnað sinn að bjóða vandaðar vörur og persónulega þjónustu sem er ætlað að:
  • Auka lífsgæði fólks og efla heilsu þess
  • Auðvelda fólki störf og daglegt líf
  • Stuðla að hagræði og vinnuvernd

  Ég hvet fólk til að kynna sér síaukið vöruúrval okkar sem er ætlað að stuðla að ofangreindum markmiðum.

  Virðingarfyllst,

  Agnar H. Johnson
  framkvæmdastjóri

 • I simply want to mention I’m beginner to blogging and site-building and truly loved you’re web blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your website . You certainly have good well written articles. Cheers for sharing your web page.

 • Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214

 • Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214

 • MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks and Digital Signage, and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks and Digital Signage. MetroClick, 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888

 • Perfectly composed subject material, Really enjoyed looking at.

 • Emeryeps is a SEO(Search Engine optimzation) and Internet Marketing company. They help businesses to get traffic from various search engine and online community. They have seo experts and consultants with many years of SEO Experiences. No matter where your business is located, EmeryEPS.com can help your business to secure your highly convertible leads online.

 • MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks and Digital Signage, and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks and Digital Signage. MetroClick, 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888

 • Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214

 • Enjoyed looking at this, very good stuff, thankyou . „All things are difficult before they are easy.“ by John Norley.

 • Thank you, I’ve just been searching for info approximately this topic for a while and yours is the greatest I have came upon so far. However, what about the conclusion? Are you positive concerning the supply?

 • I do accept as true with all of the concepts you have introduced to your post. They’re very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very brief for newbies. May just you please lengthen them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 • you are in point of fact a excellent webmaster. The site loading pace is incredible. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have done a great job in this matter!

 • Thanks for helping out, excellent info .

 • I think this web site holds some rattling good info for everyone :D. „Nothing surely is so disgraceful to society and to individuals as unmeaning wastefulness.“ by Count Benjamin Thompson Rumford.

 • I simply need to advise you that I am new to putting up a blog and genuinely valued your webpage. Probably I am probably to store your blog post . You truly have fantastic article content. Be Thankful For it for telling with us your site webpage

 • Wow, incredible blog layout! How lengthy have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The entire glance of your site is fantastic, as well as the content!

 • You are a very intelligent individual!

 • F*ckin’ awesome issues here. I am very happy to look your post. Thank you so much and i am looking ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?

 • Great work! That is the kind of information that should be shared across the internet. Shame on the search engines for now not positioning this submit higher! Come on over and seek advice from my website . Thank you =)

 • Thank you for another informative website. Where else may just I get that type of info written in such a perfect approach? I have a project that I’m simply now operating on, and I’ve been at the look out for such info.

 • I want to show my respect for your kind-heartedness for people who actually need guidance on this important subject matter. Your special commitment to passing the message throughout appears to be quite effective and has always encouraged women much like me to realize their targets. Your new insightful publication signifies so much to me and substantially more to my mates. Thanks a ton; from each one of us.

 • Hullo there, just turned out to be conscious of your webpage through Search engine, and realized that it’s seriously educational. I’ll appreciate should you maintain this informative article.

 • IMSCSEO is a SG SEO Business set up by Mike Koosher. The intent of IMSCSEO.com is to cater SEO services and help SG corporations with their Search Engine Optimization to aid them climb the rankings of Google and yahoo. click here at imscsseo.com

 • Some genuinely excellent content on this internet site, regards for contribution. „The key to everything is patience. You get the chicken by hatching the egg, not by smashing it.“ by Arnold Glasgow.

 • Merely wanna remark that you have a very decent web site , I enjoy the design and style it actually stands out.

Rita ummæli

Kæfuvörn:   Hver er summan af fimm og tveimur? Svar:

Höfundur

Líkamsvirðing er vettvangur þeirra sem vilja breytt samfélagsviðhorf varðandi útlit, heilsu og holdafar. Við viljum efla heilbrigði í víðum skilningi, vellíðan og virðingu fyrir fjölbreyttum líkamsvexti. likamsvirding@gmail.com